Fijne motoriek

Schoolmeubilair

De Kleurles

Zo zit dat met kleuren
Als er een voorbeeldles van De Kleurles in je klas is gegeven kun je het kleurlespakket bestellen bij info@dekleurles.nl.
Kijk op de website www.dekleurles.nl voor meer informatie.

De fijne motoriekkoffer

Fijne motoriek koffer

De fijne motoriekkoffer is jarenlang uitgegeven door Partner Passend Onderwijs. Door een reorganisatie is de depotfunctie opgeheven, waardoor de koffer niet meer verkocht wordt.

Mocht u meer informatie willen over de inhoud en de mogelijkheden van de koffer dan wil ik u graag van informatie voorzien.

Zo zit dat met schrijven

Zo zit dat met schrijven
Leren schrijven is een complexe activiteit die niet altijd vanzelf gaat.
In dit boek leest u wat er nodig is voor een goed ontspannen schrijfhouding en een goed handschrift. Ook leest u alles over de ontwikkeling van de fijne motoriek, hoe u deze kunt oefenen, en over diverse schrijfmaterialen. De linkshandige leerling komt ook aan bod.
Daarnaast vind u in het boek een schat aan handige tips, wetenswaardigheden en materialen om het schrijven uitdagender en leuker te maken. Dit alles is op een prettig leesbare wijze bij elkaar gebracht in ‘Zo zit dat met schrijven’. Het boek is naast elke methode te gebruiken en helpt schrijfproblemen bij leerlingen te voorkomen.

Dit boek is uitgegeven in 2009 door REC Rivierenland. Op dit moment is het boek niet meer bij deze organisatie te koop. Wel bij: www.deschrijfvriend.nl